Päivi Vuorimaa

Kehittäminen ja kehittyminen ovat intohimoni. Uteliaisuus ja innostuminen ovat johtotähtiäni niin työssä kuin vapaa-ajalla. Missioni on auttaa organisaatioita ja näiden ihmisiä kehittymään ja kasvamaan. Tätä missiota toteutan valmentajana, coachina ja fasilitaattorina oman yritykseni Kasvun mahdollistajat Oy kautta. Työskentelen sekä yksittäisten ihmisten että organisaatioiden kanssa. Asiakkaitteni oivallukset ja huikeat kehitystarinat kannustavat jatkamaan tällä polulla.

Koulutukseni pohjautuvat vankkaan osaamiseen: niin teoriataustaan kuin omiin kokemuksiin erilaisista tilanteista, työyhteisöistä ja haasteita. Koulutuspäiväni ovat innostavia ja energisoivia. Tavoitteeni on, että jokainen osallistuja saa ainakin yhden oivalluksen omaan työhönsä ja omaan kehittymiseensä heti toteutettavaksi. Valmennusotteeni pohjautuu alustuksiin ja osallistaviin menetelmiin. Taitavasti coachaten innostan osallistujat jakamaan myös omia kokemuksiaan. 

Olen johtamisen, liiketoiminnan kehittämisen, markkinoinnin ja viestinnän timanttinen ammattilainen. Ensimmäisen työurani olen tehnyt markkinointitehtävissä useammassa yrityksessä. Sitten hyppäsin koulutuksen maailmaan ja liiketoiminnan kehitystehtäviin. Erilaisissa johtotehtävissä, esimiehenä ja johtoryhmän jäsenenä olen toiminut 20 vuotta. Valmentajana minua kiehtoo erityisesti muutosjohtaminen ja organisaatioiden toiminnan kehittäminen sekä ihmisten henkilökohtainen kasvu ja kehittyminen työroolissaan ja työurallaan.

Pohjakoulutukseltani on kauppatieteiden maisteri. Olen utelias oppimaan ja kehittymään ja siten olen jatkuvasti kehittänyt osaamistani eteenpäin eri keinoin. Olen mm. Certified Business Coach, RMP-motivaatiovalmentaja, NLP-Practitioner. Olen suorittanut myös Henkilöstöjohtajan tutkinnon, Tiedottajan tutkinnon MTi sekä Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon Markkinointi-insituuutissa.

Sloganini on: I believe in people and make things happen!

Tervetuloa kehittymään!

Past classes