Liity yhteisöön

Tervetuloa Superlectin yhteisöön. Meiltä löydät monia mahdollisuuksia, joista joku sopii varmasti myös sinulle. Yhteisömme etsii jatkuvasti intohimoisia kouluttajia, toivottuja koulutusten aiheita, sekä edullisten koulutustilojen vuokraajia. Toteutamme koulutuksia myös räätälöidysti yhdessä yritysten ja yhdistysten kanssa.

Annamme kouluttajalle

 • Työtä ja ansiota omasta intohimosta
 • Tilaisuuden kohdata ihmisiä ja rakentaa verkostoja
 • Mahdollisuuden auttaa ihmistä, jolla aito kiinnostus ja tarve
 • Portfolion maksaneiden asiakkaiden todistamasta osaamisesta
 • Riskittömän aloituksen. Veloitamme komission vain silloin, kun kouluttaja onnistuu
 • Kattavan tuen, jonka avulla myös ensikertalainen onnistuu
 • Vastuuvakuutuksen tapahtumille


Tarjoamme oppijalle

 • Innostuneen kouluttajan, jolla tuore kokemus ja taidot suoraan työstään
 • Mahdollisuuden saada kouluttajalta apua juuri omiin kysymyksiin
 • Tilaisuuden verkostoitua kouluttajan ja muiden osallistujien kanssa
 • Nopean, helpon ja turvallisen maksamisen
 • Mahdollisuuden arvioida kouluttaja ja auttaa tätä kehittymään
 • Vastuuvakuutuksen tapahtumille

Tsekkaa koulutukset


Tarjoamme tilan omistajalle

 • Kiinnostavia hyödyllisiä tapahtumia
 • Hyväkäytöksisen ja siistin asiakaskunnan
 • Vastuuvakuutetun toiminnan


Yhteistyökumppanit ja -verkostot

Onko sinulla kanava joka tavoittaa joukon ihmisiä, jolla yksi tai useampi koulutusta vaativa ongelma? Räätälöimme kumppaneillemme koulutuksia ja etsimme kouluttajat. Vastineeksi pyydämme vain valmiiden koulutustilaisuuksien jakamisen takaisin verkostolle!


FAQ – Usein kysytyt kysymykset

Ihana kysymys! Saatat hyvinkin olla juuri etsimämme henkilö! Toimimme tällä hetkellä kutsuperiaatteella, joten jos joku kaverisi on jo meillä voit pyytää että hän suosittelee sinua tai lähetä hakemus yllä olevasta nappulasta niin ryhdytään toteuttamaan unelmaasi yhdessä.
Ilman muuta! Tärkeintä ei ole opetuskokemus vaan oma intohimo, osaaminen ja kokemus. Meiltä saat kattavan ohjeistuksen kuinka koulutuksen järjestäminen onnistuu, sekä ennakkotietoa koulutukseen saapuvien toiveista. Meidän tärkein tavoite on saada sinut onnistumaan niin hyvin, että haluat kouluttaa uudelleen ja suosittelet meitä koko maailmalle.
Kyllä ja ei. Tämä riippuu täysin siitä, pystytkö opettamaan tulijalle harrastuksestasi jotain, mistä tämä hyötyy työssään tai urallaan niin paljon, että koulutuksen maksullisuus on perusteltu. Palvelussamme ei voi järjestää tilaisuutta joka on osallistujalle maksuton.
Et. Toki on mahdollista kouluttaa vaikka kotona, kahvilassa tai työpaikalla, mutta mikäli sinulla ei ole tilaa ja koulutuksesi vaatii sellaisen, autamme sopivan tilan löytämisessä. Meidän kautta saat hyvät alennukset kokoustiloihin Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa.
Eivät. Kapinoimme ainaista ruudun tuijottamista vastaan, koska tutkimustulokset osoittavat liveopetuksen verkko-opetusta vahvemmaksi. Kaikki koulutuksemme tapahtuvat pienryhminä samassa fyysisessä tilassa. Ei pätkiviä yhteyksiä, ei häiriötekijöitä, ei vanhentuneita videoita. Sen sijaan mahdollisuus aloittaa kättelyllä, keskittyä oppimaan, kysyä ihan niin usein kuin tarpeen ja lopuksi verkostoitua. Toisinsanoen, rakentaa aitoa luottamusta.
Kyllä. Tästä pidämme kiinni. Ensinnäkin, emme halua tilaisuuksia, joissa kouluttaja vain myy omia palveluitaan aidon osaamisen jakamisen sijasta. Lisäksi emme halua, että kouluttaja joutuisi käyttämään ajan ja jakamaan vaivalla hankkimansa kokemuksen ilman korvausta.

Veloitus on se, mikä motivoi kouluttajan tarjoamaan  arvoa. Kysy itseltäsi ennen kouluttajaksi ryhtymistä, onko sisältösi sellainen, että koulutuksen jälkeen oppilas pystyy ansaitsemaan omassa työssään kurssimaksun takaisin?

Minkä hintalapun sinä laittaisit työsi nopeutumiselle, uuden asiakkaan saamiselle tai työpaikkasi säilymiselle?

Ymmärrämme, että asiat eivät aina mene suunnitellusti. Saat peruuttamalla 100% kurssimaksusta takaisin, aina siihen asti, kunnes kurssin alkuun on 48 tuntia.

Maksut myös palautuvat automaattisesti mikäli kurssin vähimmäisosallistujamäärä ei täyty, tai jos jostain muusta syystä koulutus peruuntuu.

Toteutuvasta koulutuksesta emme voi palauttaa maksuja sen jälkeen, kun alkuun on alle 48 tuntia. -siihen mennessä kouluttaja on sitoutunut tilaisuuden järjestelyihin ja hänelle on koitunut vaivaa ja kuluja.

No niinpä! Olemme samaa mieltä ja siksi perustimme Superlectin! Usein koulutuksissa nähdään ja kuullaan jäätävää pönötystä, tärkeilyä ja bullshit-bingoa ja osallistujat eivät juuri osallistu.

Meillä on toisin. Superlectissa kouluttaja on vain ihminen, joka on saapunut paikalle oppilaitaan varten, kohdatakaseen heidät vertaisinaan ja auttaakseen heitä onnistumaan. Ei monologeja, ei konsultointeja, vaan oikeaa omin käsin opettelua ohjatusti.

Kun lähdet Superlect -tapahtumasta, olet ystävystynyt uusien ihmisten kanssa ja olet oppinut jotain, jonka osaat huomenna paremmin kuin eilen! Ehkä olet jopa saanut kipinän pitää itse oman koulutuksen – sitä ei seminaareissa tapahdu!