Tietosuoja ja käyttöehdot

Kiitos kiinnostuksestasi Superlectin Palvelua kohtaan. Palvelun toteuttamiseksi tarvitsemme muutamia tietoja sinusta. Käsittelemme näitä tietoja kuin omiamme ja haluamme olla luottamuksesi arvoisia.

Tämä dokumentti on henkilötietolain (523/1999) 10 §:n ja 24 §:n sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) 12 ja 13 artiklan mukainen yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja Superlect Oy:n asiakkaille, potentiaalisille asiakkaille sekä verkkosivuston käyttäjille.

Superlectin Tietosuojaselosteessa pyrimme kertomaan mahdollisimman avoimesti ja läpinäkyvästi, miten käsittelemme tietojasi. Tutustu rauhassa ja ole rohkeasti yhteydessä, jos sinulla herää jotain kysyttävää.

Keräämme tietoja sinusta asioidessamme kanssasi henkilökohtaisesti, sekä asioidessasi verkkosivustollamme, mobiilisovelluksessamme tai sosiaalisen median kanavissamme.

Käsittelemme henkilötietoja myös asiakasviestinnän toteuttamiseksi, esimerkiksi ilmoittaessamme koulutusta koskevista muutoksista tai mahdollisista peruutuksista. Lisäksi käytämme henkilötietojasi etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten, mukaan lukien sähköisesti toteutettava suoramarkkinointi.


Käyttöehdot

Ostaminen

Superlect toimii koulutustilaisuuksien välittäjänä. Kun ilmoittaudut koulutukseen ja se toteutuu, välitämme maksusi kouluttajalle (poislukien kouluttajalta veloittamamme provisio). Voit maksaa luottokortilla tai yrityksenä laskulla.

Mikäli tilaisuus ei toteudu maksut palautetaan osallistujille ja mahdolliset laskut mitätöidään. Teemme kaikkemme, jotta Superlectissa toimivat kouluttajat olisivat hyviä – mikäli koet kuitenkin, että jokin meni pahasti pieleen voit tehdä reklamaation tilaisuuden jälkeen.

Osallistumisen voi perua ilman kuluja 72h ennen tilaisuutta. Jotta kouluttaja ei jää tyhjän päälle käytettyään aikaa valmistautumiseen ja vuokrattuaan tilan, tätä lyhyemmällä ajalla perimme maksusi kokonaisuudessaan.

Vastuut

Superlect toimii tilaisuuksien välittäjänä. Vastaamme alustan kehityksesta ja maksuliikenteestä käyttäjien välillä yhdessä kumppaniemme kanssa. Kouluttaja-käyttäjät ovat kolmansia osapuolia, jotka toteuttavat keikkaluontoisesti koulutustilaisuuksia. Superlect ei vastaa käyttäjien sisällöistä, liiketoiminnasta tai verotukseen liittyvistä asioista.

Yhteisön pelisäännöt

Emme hyväksy alustassamme tai välittämissämme tilaisuuksissa vihapuhetta, rasismia, solvausta tai väkivaltaista käyttäytymistä. Vaikeista ja ristiriitaisista aiheista saa toki keskustella, mutta pidätämme oikeuden lukita käyttäjätilin, mikäli väärinkäytöksiä todetaan.

Työsuhteen syntyminen

Mikään Superlectin alustalla tai alustan välityksellä suoritettu toiminto, tilaus tai palvelun toteutus ei muodosta työsuhdetta osapuolien välille.

Muut ehdot

Superlect pidättää oikeuden painovirheisiin, käyttäjien antamiin virheellisiin teknisiin yms. tietoihin. Riippumatta siitä mitä tietoa Superlect on esittänyt, se ei ota vastuuta sen sisällön oikeellisuudesta ja virheettömyydestä ellei toisin ole suoraan esitetty. Superlect pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman, että niistä tiedotetaan.


Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Superlect Oy
Y-tunnus: 2889352-5
Osoite: Maapallonkuja 2B
Postinumero: 02210
Postitoimipaikka: ESPOO
Puhelinnumero: 050 3000 829
Sähköpostiosoite: team@superlect.com

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Yritys: Superlect Oy
Nimi: Anton Valle
Osoite: Maapallonkuja 2B
Postinumero: 02210
Postitoimipaikka: ESPOO
Puhelinnumero: 050 3000 829
Sähköposti: anton@superlect.com

3. Tietosuojavastaava

Yritys: Superlect Oy
Nimi: Anton Valle
Osoite: Maapallonkuja 2B
Postinumero: 02210
Postitoimipaikka: ESPOO
Puhelinnumero: 050 3000 829
Sähköposti: anton@superlect.com

4. Rekisteröitävät tahot

Asiakkaat (Kouluttajat tai koulutettavat)
Potentiaaliset asiakkaat
Verkkosivuston käyttäjät

5. Tietojen keräämisen ja käsittelyn peruste

Tietoja kerätään asiakaspalvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseksi, asiakassuhteen ylläpitämiseksi, sekä asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöönpanemiseksi, sekä palvelun käyttökokemuksen parantamiseksi. Asiakkaan tietojen käsittelyperuste on Rekisterinpitäjän oikeutettu etu.

6. Rekisterin tietosisältö

6.1. Tiedot, joiden rekisteröinti on välttämätöntä palvelun käyttämiselle

Rekisteriimme tallennetaan käyttäjästä tietoja, joiden tallentaminen on välttämätöntä palvelun käyttämiselle. Näitä tietoja ovat;

  • Henkilön Etunimi ja Sukunimi
  • Yritysasiakkaan Nimi
  • Yritysasiakkaan Y-tunnus
  • Postiosoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Käyttäjätunnus
  • Salasana
  • Tilauksiasi koskevat tiedot, mukaan lukien maksutavat ja perintätiedot

6.2. Asiakkuuteen liittyvät tiedot, jotka rekisteröidään asiakkaan erillisellä luvalla

Rekisteriimme tallennetaan käyttäjästä mm. seuraavia tietoja, joita tarvitaan asiakkuuden hoitamiseen.

  • Käyttäjän ammattiin liittyvät tiedot
  • Uutiskirjeen tilaaminen
  • Superlectin suorittamien kyselytutkimusten vastaukset
  • Reklamaatiot ja palautteet
  • Rekisterinpitäjään liittyvä toiminta sosiaalisen median palveluissa
  • Suoramarkkinointiluvat ja -kiellot

6.3. Tieto luottokorttimaksujen käsittelystä Stripe -palvelukumppanin avulla

Selvyyden vuoksi todetaan, että luottokorttimaksuissa maksun välityksen toteuttaa Superlectille palveluna Stripe, Inc. joka tallentaa käyttäjästä tietoja oman tietosuojaselosteensa puitteissa.

Luottokortilla suoritetusta maksusta Superlectin rekisteriin jää tieto, että kyseinen asiakas on käyttänyt maksamiseen luottokorttia.

Luottokorttitietojen syöttäminen Superlerlectin verkkosivulla on välttämätöntä koulutuksen ostamiseksi luottokortilla, mutta luottokorttien tiedot eivät missään vaiheessa tallennu Superlectin rekisteriin.

Luottokorttitiedot käsittelevä Stripe, Inc. palvelee globaalisti miljoonia yrityksiä, joiden joukossa on mm. Microsoft, Amazon ja Google.

7. Tietojen säilytysaika ja luovutus

Henkilötiedot säilytetään niin kauan, kun niitä tarvitaan asiakkaan kanssa tehtävän sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai asiakaspalvelun kehittämiseksi.

Kun ostat koulutuksen voimme välittää sinusta seuraavat tiedot kouluttajalle;

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero

Tietoja voidaan valikoidusti luovuttaa rekisterinpitäjän toimeksiantaman kolmannen osapuolen kohdennettuun markkinointikampanjaan.

8. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään tietoja:

Henkilöltä itseltään. Julkisista lähteistä (esim yrityksen verkkosivut). Viranomaisen pitämistä rekistereistä lain sallimissa rajoissa (esim.ytj.fi). Tietoja kerätään myös Google Analytics –analytiikkatyökalun avulla.

9. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Osa yrityksen käyttämistä ulkopuolisista palvelun- tai ohjelmistontarjoajista saattavat säilyttää tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella.

Tietojesi säilytyspaikkana ovat tietoturvalliset palvelinkeskukset. Jotkin palveluntarjoajista saattavat varmuuskopioida tietoja EU/ETA – alueen ulkopuolelle Yhdysvaltoihin.

Tiedot varmuuskopioidaan, jotta tietosi olisivat turvassa myös tilanteissa, joissa pääasialliset palvelimet menevät epäkuntoon.

10. Evästeiden (cookies) käyttö

Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.

Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu yleensä selaimen asetuksien kautta.

On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

11. Rekisterin suojaus

Henkilötietojesi turvallinen käsittely on meille tärkeää. Käytämme seuraavia suojatoimia tietojesi

turvallisuuden varmistamiseksi.

Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla.

Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän edustajat

Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin sekä käyttöoikeuksin.

12. Automaattinen päätöksenteko

Automatisoituja yksittäispäätöksiä (EU:n tietosuoja-asetuksen artikla 22) ei tehdä.

13. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilötietorekisteriin on talletettu.

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia tietojen oikaisua tai poistamista.

Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa aiemmin antamansa suostumus tietojen käsittelylle.

Rekisteröidyllä on myös oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin.

Jäikö jokin askarruttamaan? Autamme mielellämme. Lähetä sähköpostia team@superlect.com