Opi kertomaan oma tarinasi ja osaamisesi Instagramissa ja saamaan oikeanlaista näkyvyyttä ja faneja työllesi?

Haluaisitko kasvattaa näkyvyyttäsi Instagramissa? Haluatko saada osaamisellesi lisää yleisöä ja sitä kautta lisää töitä? Oikeiden ja AITOJEN seuraajien löytäminen on avainsana Instagramissa. Yhteisön luominen, kohderyhmän ymmärtäminen ja yhteyden luominen, ja samalla oman tarinan ja äänen vahvistaminen vievät sinut lähemmäs tavoitettasi. Kaiken pääpainona on kuitenkin aitous, joten tällä työpajalla et opi tyrkyttämään itseäsi, vaan olemaan vahvasti oma itsesi Instagramissa ja tuoden parhaat puolesi esiin kiinnostavasti.

Instagram on tämän hetken kuumin markkinaväylä. Ihmiset selaavat Instaa kaikkialla. Mitä jos sinun profiilisi ilmestyy heidän näytöilleen? Mikä saa heidät klikkaamaan julkaisua tai jopa seuraamaan sinua? Tässä työpajassa perehdymme myös kiinnostavuutesi syventämiseen ja tarinan kerrontaan. Ihmisten tarinat kiinnostavat ihmisiä. Mikä on juuri sinun tarinasi?

Tässä työpajassa opit:

  • Etsimään, tavoittamaan ja ymmärtämään kohderyhmääsi
  • Luomaan yhteyden kohderyhmääsi
  • Kirkastamaan ajatusta siitä kuka olet, mikä sinut tähän toi ja mitä voit tarjota ihmisille
  • Optimoimaan julkaisut niin, että juuri oikeat ihmiset näkevät sen
  • Opit kertomaan tarinasi aidosti, mielenkiintoisesti ja ihmisläheisesti
  • Ymmärtämään, että hyvillä käytöstavoilla on merkitystä myös somessa

Kenelle koulutus on tarkoitettu:

Tämä työpaja on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita vahvistamaan omaa brändiään Instagramissa: Olitpa sitten valokuvaaja, tanssija, laulaja, piirtäjä, kirjailija, aloitteleva artisti, bloggaaja, tms. Työpajassa opit säästämään aikaa, välttämään yleisiä virheitä ja opit käytännön vinkkejä mitä Instassa kannattaa kertoa ja miten.

Aikataulu:

15 min – Esittelykierros
90 min – Kuinka vahva henkilöbrändi rakennetaan
15 min – Tauko
60 min – Harjoitus
15 min – Q & A, Verkostoitumista


Kaveri messiin ❤️